Den første dansker nogensinde

FMX i Danmark var i 2013 så godt som dødt!

Sporten eksisterede stort set ikke i landet og der var ingen opmærksomhed omkring den. Faktisk vidste størstedelen af befolkningen ikke engang hvad sporten gik ud på.

I 2013 deltager Alex Porsing i FMX-showet til Herning Supercross, som den første dansker nogensinde. Dette sætter for alvor gang i sporten og snakken- og inden året er omme, har Alex fået en del anerkendelse og er et respekteret sports-navn i Danmark.

 

Alex Porsing turnerer så rundt i løbet af 2013-2014, som den første dansker nogensinde til at gøre sig bemærket på den internationale scene.

FMX Danmark bliver en realitet

Da Alex vender hjem efter nye udfordringer i 2014, beslutter han sig for at skabe sit eget team, FMX DANMARK. 

Alex finder hurtigt sammen med sin gode ven, Kevin Rahbek og de to begynder at træne nye og vildere tricks, og på dette tidspunkt, er ALLE andre FMX kørere i Danmark, sat langt tilbage, og kan slet ikke være med på dette niveau.

 

Med større spring, og vildere tricks får Alex Porsing nu mere opmærksomhed end nogensinde før.

 

Alex beslutter sig for, at rejse til Tyskland sammen med et filmhold og udføre Danmarks første lang distance backflip på en motocrosscykel. (Denne dokumentar kan ses under video galleri).

 

Efter Alex opnår international succes, i form af deltagelse i VM og de absolut mest respekterede shows, rundt omkring i verden, beslutter han sig for at nu er det tid til at give den danske befolkning tilbage, for den store opbakning han fik i sine helt “unge dage”

Nu kører det

FMXDANMARK, Alexs team, består i dag af 6 FMX kørere og en up-coming rookie som teamet forventer sig store ting af i fremtiden, samt en manager der gør det hele muligt.

 

FMXDANMARK er nu Danmarks ENESTE firma der leverer ægte Freestyle Motocross shows i den kaliber man ser på tv og i udlandet. FMXDANMARK er de eneste i Danmark, som producerer verdensklasse FMX shows, hvor der springes fuld FMX distance på 22m! Vores atleter er professionelle FMX kørere, som tournéer rundt i hele verden med deres vanvittige opvisninger. Alle kørere springer over 22 meter langt og op til 15 meter højt på vores opstillede ramper, som det absolut eneste i landet.

 

Vi levere et fuldt set up i form af ALT der skal til for at skabe et show der har internationale standarder.

 

Vores set up kan sættes op, hurtigere end nogen andre i norden.

 

Med andre ord har Alex Porsing nu skabt et FMX-firma, der kan levere et show i verdensklasse, og som ikke kan opleves andre steder i Danmark!