Vovehals blæser dommerne bagover i talentshow: Jeg vil dø for min sport

Alex Porsing imponerer dommerne fra, Danmark Har Talent med en vanvittig audition. Her viser han hele Danmark hvad FMX sporten er for en størrelse, og hvorfor han fortjener at vinde! Tryk på billedet for at læse hele artiklen.

Signe danmark har talent dommer .png
Verdenspremiere på dødsensfarligt stunt 

Alex Porsing udfører et backflip til en træning inden Night Of Freestyle i Düsseldorf. dette gik dog ikke som planlagt, derfor kunne publikum ikke få lov at se dette stunt live. TV Midtvest kunne heldigvis dokumentere verdenspremieren på film, tryk på billedet for at se de dødsensfarlige stunt!

Blind jump Kevin og Alex.jpg
Alex Porsing vinder Best Trick finalen til Night Of Freestyle I Berlin

MX-Index fanger Alex til et interview, efter han lige har slået nogle af verdensbedste FMX kører i Best Trick finalen til Night Of Freestyle! Tryk på billedet for at læse hvad Alex fortæller

Blind Jump .jpg
Alex debutere til Supercross i Herning i 2013 

Tryk på billedet for at læse mere om hvordan Alex Porsing startede sin karriere som debutant til Supercross i herning.

54210422_548983042278513_814569887037495
Alex  Porsing er tilbage efter slemt styrt 

I 2017 kommer Alex ud for et slemt styrt under en træning hjemme på hans forældres gård, få måneder efter optræder han igen til Herning Supercross. Tryk på. biledet for at høre hele historien om det forfærdelige styrt.

Styrt 2017 .jpg
Alex Porsing deltager, som den første dansker, i den mest prestigefulde konkurrence X-Fighters 

Alex Porsing bliver i 2016 inviteret til verdens mest prestigefyldte FMX konkurrence X-Fighters. Tryk på billedet for at læse mere om Alex's vej til success. 

39980201_718859748454973_288102368946421
Her springer 24-årig vovehals over Sanktsbål

FMX DANMARK afholder et show I Kibæk på Sankthans aften, Alex Springer, som den første i Europa, over bålet. tryk på billedet for at se videoen fra TV Midtvest

DSC_0434.JPG
Dansk Freestyler er blandt verdensbedste: Drømmer om at køre X-Games

Alex Porsing fortæller om sin plan for at komme til X-Games. Tryk på billedet for, at høre den unge Freestyle Motocross kørers plan.

_S5I0016.jpg
Vild Motocross giver nerverne et flos

Ikast Avis har lavet et lille portræt af Alex Porsing & Kevin Rahbek inden FMX Showet i Ikast, tryk på billedet for at se mere om hvilke forberedelser der bliver gjort inden et show.

DSC_0349.JPG
Alex  Porsing er ugens gæst hos TV Midtvest, hvor han fortæller om hele hans karriere.

Her fortæller Alex Porsing Hvordan det hele startede, og hvad han har ofret gennem tiden, for at blive blandt verdens bedste til sin sport. Tryk på billedet for at se hele udsendelsen på TV Midtvest i 2016.

Ugens_gæst_alex_porsing_.jpg
Top-Atlet friede midt i Boxen: Se hvordan det gik 

Alex Porsing går en stor aften i møde d. 3 februar, da han har en kæmpe overraskelse til sin kæreste under Herning Supercross. Tryk på billedet for at se hvordan Alex faldt på knæ.

Alex frier til Stine under Herning Super
Flammerne fik fat i flyvende hovedperson

Alex Porsing hoppede over Sankt Hans bålet i Kibæk, her blev det pludseligt lidt for varmt for Alex. Tryk på billedet for at læse mere.

Kibæk 2.JPG