Meet & Greet samt Wheelie Show

Vi kan tilbyde et Meet & Greet arrangement, hvor Vores Top-Atlet Alex porsing vil møde sine fans samt give et super fedt Wheelie Show

Der vil være autografskrivning og massere af tid til billeder, samt en snak om hvordan det er at være Freestyle Motocross Atlet. Alex elsker at møde sine fans og glæder sig altid til at snakke samt tage "selfies".

 

Et Meet & Greet Arrangement med Alex Porsing, vil trække en masse mennesker til et event eller et Open By Night arrangement. fordelen ved et Meet & Greet er, at det ikke kræver ret meget plads og folk kan komme helt tæt på og have god tid til at tage billeder samt få en snak med Alex.

________________________________________ 

"Et eksempel på et Meet & Greet kunne være: Vi møder op på det aftalte tidspunkt, hvorefter Alex vil stå klar til at skrive autografer, tage billeder samt snakke med sine fans, om sit liv som Freestyle Motocross Atlet. Derefter vil han køre rundt og lave et Wheelie Show, til sidst vil han igen stå klar til at skrive autografer. Hele arrangementet vil være bygget op om hans fans, som får en eksklusiv mulighed for at komme helt tæt på deres idol, og generelt få en god og sjov dag i selvskab med Alex."