Foredrag

Vi vil rigtig gerne rundt i DK og fortælle om denne Ekstremsport, samt inspirere så mange danske børn og unge som muligt. derfor ser vi dette som en oplagt mulighed for at komme rundt til flere danske byer, og få fortalt, hvad FMX sporten er for en størrelse. Alex Porsing er vores top atlet, han er blandt de 10 bedste i verden samt deltager i Danmark Har Talent på TV2 2019. Alex har levet af Freestyle Motocross siden han var 18 år gammel. Han har en baggrund inden for speedway, men da han i en tidlig alder havde pådraget sig en masse skader, kunne kan ikke fortsætte med den sport, som både hans bror og far har dyrket på højt niveau. 

 

Alex begynder derefter at få interesse for FMX sporten og inden for kort tid var han den bedste i Danmark samt en international stjerne. Alex når til et punkt hvor han skal tre at lave et backflip, hvis han har nogen intention om at blive blandt de bedste i verden. dette er der ikke nogen i Danmark som kan, så Alex må til Tyskland for at finde en der kan lære ham at udføre et backflip.

 

SkullCandy som er et amerikansk firma, beslutter sig at lave en videoproduktion omkring Alex og hans vej til at blive flipkører. denne film viser et klart billede på hvordan Alex er nået så langt som han er, Alex lever sit liv efter et koncept der hedder "law of attraction" som han vil komme mere ind på i sit foredrag. lavpraktisk handler det om heletiden at tage beslutninger, som indirekte opfylder hans fremtidige mål. 

 

Alex har siden hen gjort sig bemærket på den internationale scene, han kører en serie i Tyskland som hedder Night Of Freestyle. her udførte han som den første i verden et 22 meter langt og 10 meter højt spring med bind for øjnene. dette stunt er gået verden rundt fordi det er fuldstændig uhørt at udføre så farligt et stunt. Alex har i år udført et vanvittigt stunt på dansk jord, dette stunt er aldrig set før i Europa. Han sprang over sankt hans bålet i Kibæk, dette stunt gik viralt og er blevet ser flere 100.000 gange!.

 

Alex skal være med i Danmark Har Talent på TV2, her vil han udføre det første blind jump på Dansk jord! Han vil i sine foredrag fortælle om hvordan han kommer fra idéer/drømme og til virkelighed. hans foredrag vil inspirere børn og unge til at gå efter deres drømme, selv hvis de i øjeblikket er lang væk. Alex har selv startet sin virksomhed op, derfor ved han en masse om iværksætteri inden for en meget speciel branche, Hans foredrag vil ikke være et foredrag om iværksætteri, men derimod et foredrag om livet og det at turde drømme stort!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.