FMX Danmark Shows

Vi vil rigtig gerne rundt i DK og vise denne Ekstremsport frem, samt optræde for så mange danske børn og unge som muligt. Vi vil gerne imponere folk og inspirere unge mennesker, derfor ser vi dette som en oplagt mulighed for at komme rundt til flere danske byer, og få vist, hvad FMX sporten er for en størrelse

 

Vi er meget interesseret i at få sporten mere frem i Danmark. Det er god timing, idet vi er i gang med vores frivillige projekt: FMX Træningsskole for Børn & Unge med mini ramper og mini landinger. vores frivillige nyopstartet FMX Træningsskole, hvor vi er ved at samle penge ind til at få bygget mini Ramper, mini landinger, og små skumgrave, så børn og unge fra 50cc til 125 cc, kan komme og træne. På den måde kan vi spotte unge talenter, træne dem og give dem en sikker træningsfacilitet, og dermed undgå at Freestyle Motocross Sporten i Danmark uddør. 

 

FMX Show leveret af FMX DANMARK harmoneret med et passende event, kan trække rigtig mange mennesker til, ikke blot fra den pågældende by og omegn, men også fra resten af Danmark. Vi har en stor fangruppe over hele landet. Vi står også for promovering og presse materiale, samt at nå ud til alle fans fra hele Danmark omkring showet i Vejle.

  

Vi kan skræddersy et show til jer, så det passer til jeres event. Vi er åbne overfor alle forslag og muligheder.

 

Ved showdagen står vi for alt opsætning, samt har speaker på til at hype publikum. Showsene kan placeres på valgfrie tidspunkter, og i pauserne mellem showsene har vi musik, udstilling samt autografstande.

 

Hvad er Freestyle Motocross?
FMX

FOLLOW US HERE: 

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

© 2018-2023 FMX DANMARK

Velkommen til www.freestylemotocross.dk

Powered by FMX Danmark - FMXDANMARK@hotmail.com - Tel. 29 42 59 75

pse.png
Raw Organics logo billede.png
6d.png
sevenmx.jpg