FMX CIRCUS EUROPE

- By FMXDANMARK

FMX DANMARK skal levere Freestyle Motocross acts til Cirkus Arena i 2020!

FMX DANMARK har indgået et samarbejde med Cirkus Arena, det betyder at FMX DANMARK skallevere 180 Freestyle Motocross acts i Cirkus sæsonen 2020. Dette glæder vi os super meget til at prøve. Dette vil være et af de mest ekstreme Cirkus acts i hele Norden, ikke før i Danmark har der været FMX i et cirkus. 

Det vil være en vanvittig oplevelse at se så stort et Set-Up pakket ind i et telt, og dette er ikke noget man ser hver dag. der vil blive udført Noneflip Tricks samt et Backflip, hvor Motocross maskinen kommer nervepirrende tæt på teltduen! 

Vores Top-Atlet Alex Porsing vil optræde til 4 præmiere forstillinger rundt om i landet, hvor man har muligheden for at se en af verdens 10 bedste FMX kører, udføre vilde tricks, som aldrig er set før inde i et telt.

Vi glæder os til at vise FMX sporten frem til Danskere, store som små, unge som gamle. vi kan garantere at det bliver en cirkus oplevelse ud over det sædvanelige. Vi er også super glade for at Cirkus Arena ville være med til at ændre på hvad en cirkus forstilling kan byde på.

Så HUSK, man bliver aldrig for gammel til at tage en tur i Cirkus Arena, og slet ikke i 2020. vi glæder os til at se jer!