Historien om Alex Porsing

Alex sad første gang på en motorcykel, da han var bare 3 år gammel. fra den dag startede han med at køre Speedway. Alex blev hurtigt god til sporten og da hans far og bror også kørte Speedway, stod det klart for ham, at det var den sport han skulle leve af resten af sit liv. 

Alex kommer som ung teenager ud for et styrt, som viser sig at blive afgørende for hans fremtidige karriere. Alex vrider nemlig sin hofte af led og bliver opereret, da han kommer tilbage på sin Speedway motorcykel, er det ikke længere det samme. han vrider nemlig hoften af led igen og finder ud af, at hans krop ikke længere kan holde til at køre Speedway.

 

Dette bliver starten på hans karriere som professionel Freestyle Motocross atlet.

 

Da Alex ikke længere kan køre Speedway, ved han ikke helt hvad han skal gøre med sig selv og hans glæde for motorsport. Alex's storebror viser ham nogle klip af FMX og hvad sporten dengang havde at byde på. kort efter bygger han et stort hop ude på hans forældres gård, hvor han nu eksperimenterer med Freestyle. 

 

Alex begynder så småt at udvikle på sine teknikker og bliver ret god til at lave tricks på sin Motorcross maskine. Han får hurtigt opbakning af sin familie, da de kan se, at han faktisk er ret god til det og virkelig går op i sporten. 

 

Alex flytter som 18 årig til Belgien og kører for et Belgisk FMX Team, her udvikler han sig utroligt meget og vender hjem til Danmark med en mission om at starte sit eget FMX Team og blive blandt de bedste i verden.

 

I 2013 bliver Alex inviteret med til Herning Supercross som kører for FMX4EVER, dette bliver hans store gennembrud i Danmark, samt et gennembrud for FMX sporten generelt. 

 

Her fra går det kun frem ad og Alex begynder at sælge shows til byer i hele Danmark. ud over at køre shows herhjemme, bliver Alex inviteret til at køre på nogle af de største FMX scener i verden. så som X-Fighters og Nitro Circus. 

 

Alex har dog en specifik mission, som går ud på at bringe sporten til Danmark for alvor. Dette gør han blandt andet ved at køre flere shows i Danmark samt tyskland. 

 

Alex finder ud af, at han ikke kan fuldføre denne mission på egen hånd og ansætter derfor en manager i 2017. Dette gør det muligt for ham, udelukkende at fokusere på at udvikle vildere tricks. Det skal vise sig, at denne duo sammen kommer til at overtage FMX sporten i Danmark samt på den internationale scene. 

 

Alex har i de sidste 2 år kørt utallige shows rundt om i Danmark, og virkelig vundet danskernes hjerte for ekstremsport. Alex står overfor hans livs største nationale præstation, nemlig Danmark Har Talent på TV2. Her skal han for alvor vise hr. og fru. Jensen hvad FMX kan, og dermed finde ud af om Freestyle Motocross har en chance på den Danske scene.

 

Denne rejse har ikke været uden omkostninger for Alex, Han har brækket over 20 knogler, haft 13 hjernerystelser og været i over 10 fuld-narkose operationer.  Derudover har han mødt meget modstand og negativitet på sin vej til success, både familie og venner har tvivlet på ham. Dette har tvunget Alex til at tænke anderledes omkring sin karriere og sit liv, Alex lever efter et koncept der omtales som Law Of Attraktion. konceptet går ud på, at man skal tænke og agere ud fra sit ultimative mål og udelukke alle negative tanker omkring vejen derhen. Hvis man formår at leve efter dette, vil man lukkede med alle sine mål. Dette har gjort at Alex er hvor han er idag, hvis han havde lyttet til alle de negative kommenterer gennem tiden, ville han have fejlet for lang tid siden. men troen på målet, og måden at omsætte mindset og tanker til virkelighed, har bragt ham til toppen, Alex kan nemlig idag kalde sig én af verdens 10 bedste Freestyle Motocross kører.

Alex er kommet langt med sin mission i forhold til hvor han startede, men som han selv siger "Jeg er først lige gået igang".

Alex Porsing

Vinder af Danmark Har Talent

Alex vinder DK har talent.jpg

Alex Porsing vandt, i slutningen af november 2019, Danmark Har Talent på TV2. Alex underholdte hele Danmark med sine vanvittige FMX stunts. Han sluttede tilmed finalen af med, at sætte en verdensrekord som den første nogensinde til at udføre et backflip med bind for øjenene.